Check upt awal

Check upt 5hri sebelom period boleh ke? Perut rasa krem dh seminggu tpi breast tkskit. Pregnancy lepas breast sakit #pleasehelp

2 Balas

Boleh. Pastikan awak guna UPT yang ada high level of sensitivity. Boleh tengok pada packaging mentioned seawal berapa hari boleh check.

9mo ago

trimaksih. tksedap bdn nk bt kja berat risau sbb bru gugur bulan 5 hritu

Saya prnah dpt upt positive faint line 7 hari sblum period.

9mo ago

Biasa strip pun nmpak line samar dah. Dngan clearblue yg 6 days early and also first response test