Opk & upt positif

CD 14 & CD seterusnya, opk & upt positif.. period saya regular mcm biasa.. on time skrg perut Rasa cramp sekali sekala.. ade siapa2 ade pengalaman mcm ni? #firstbaby #ingintahu

3 Balas

sis last menses bila?klau dh lmbt period buat jer upt..xpuas hti juga pergi je jmpa doc

3y ago

betul la..mungkin masa Tu Hari subur sbb opk semalam dh negatif balik.. ni saya Masih Rasa mual2 & cramps bahagian perut.. suami pun kata nk tunggu lewat next period baru nk jumpa doktor.. terima kasih ye bg pendapat & info