Sendawa vs tdur baby

Camner ye nk sendawakan bayi tanpa mengejutkan die slpas menyusu? Bole x xyah sendawakn sbb xnk gngu die tdur.huhu #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Balas

Kalau belum letak boleh tepuk belakang badan bayi slow² . Bagi beberapa minit baru letak anak. Kalau dah beberapa bulan okay je tapi newborn still kena sendawakan

2y ago

Oo yeke. Anak saya masa kecil pun kadang susah burp tapi takda pula keluar balik susu nya. Cuba dapatkan nasihat nurse macam mana nak buat

Kalau baby tidur atas tilam , saya miringkan dan tepuk perlahan . Kalau atas tangan ni sama jugak saya tepuk . 5 minit saya buat .