Brg2 berpantang n baby

Busy sngt kerja smpai lupa diri tgh mgandung.. Dh msuk 5bln tp belum prepare n beli apa2 pon 😅 risau jugak sbb tk prepare apa2 ni. Brg2 baby yg abg dia punya dlu pon belum selongkar. Ada ke mmy2 yg due date bln 6 dh prepare beli brg2 kelengkapan berpantang n brg2 baby?

16 Balas

saya due 22/6 blom prepare pape lagi 🤣 anak first pulak, jadi blur² lagi

Due baby 8/6 baru beli 4 helai baju . yg lain banyak tk prepare lgi

sy pun due date june..tapi belum beli apa² yg penting lgi

samalah sy 1pun x beli lg .. anak 1st plk tu .

saya due awal bulan 6 x beli pape lagi. huhu

Sy pon x prepare apa2 lg.. Due bln 6 jgk..