bayi

Bunda bantu jawab ya yg punya dedek bayi,, apakah bayi bunda dibedong saat gak dibedong apakah kaki menjadi leter O atau X ?? ??

11 Tanggapan

Sy blm pny bayi bund, tp setahu saya bayi dibedong itu hanya utk menghangatkan. Soalnya tetangga saya pas lahiran dirumah sakit ruang berAC bayi d bedong anteng, pas dibawa pulang kalo dibedong bayinya rewel.mungkin Krn kegerahan. Cuaca di daerah sy tinggal panas.tp klo abis mandi d bedong bayinya anteng . Intinya jrg d bedong,gedhenya kakinya normal ga bentuk kaki O/ X

5y ago

Trimakasih bunda komentar nya