bedong bayi

Bunda2 disini biasa nya nge bedong bayi nympe usia brapa minggu?

29 Tanggapan

Babyku cuma sampe 2 minggu. Dah ga betah dia dibedong. Pernah sekali kubawa ke dsa n dia dibedong.. yg ada dimarahin w sm dsa nya..😅 ibuuu bayinya bukan barang yaaa jgn dibungkus2😂 gt ktanya.. hehehe jd stlh itu dah ga pernah bedong deh..

3 bulan anak ku masih di bedong tapi kalo mau tidur doang soal ya kalo ga dibedong tidur ya susah udah gituh anak aku kagetan bun.m

babyku semingguan,kesininya udah gabetahan. lg tidur pules dibedong ga lama dia berontak pas dibuka bedongannya pules lagi

2 minggu doank bun.. Si dedek suka berontak kalo di bedong Di selimutin aja gk mau apalagi di bedong

Tergantung dd nya betah gg nya bun.. Ad yg bayi betah tidur ny di bedong ad yg sbelaiknya

Tergantung bayinya sih . Anak saya ga betah dibedong . Dibedong pas habis mandi aja

Ank pertama qu smpe 7bln klu mau bbo pasti d bedong klu gk d bedong gk mau bbo😁

Senyamannya bayi, karena tujuan bedong yg utama membuat bayi nyaman

Trgantung babynya bun, sya cma 3 mggu aja si baby uda ga mau

1 bulan karena dia nya berontak terus dan mulai ga nyaman