Bayi 7bulan sudah mpasi bab jadi g tiap hari lagi. Kenapa ya bunda..

Bunda2... Baby saya umur 7bulan sdh mpasi. Kmrn wktu awal mpasi 6-7bln BAB tiap hari. Ini msk 7bln knp jd g tiap hari lgi ya.. Menu bubur fortiv dr awal mpasi.. Knp ya bun.. Jd jarang kyk wktu msh full Asi lgi.. 🙏😢

1 Tanggapan

sama bun anakku awal mpasi kemarin pup nya tiap hr sekarang 4hr blm bab lagi😭

7mo ago

2hr skli kadang 4hr skli bub pup nya, tp alhamdulillah lah gak sampai seminggu lg, walaupun msh agak wory huu