bedong

Bunda. Memang benar ya kalo anak gamau dibedong nanti kakinya jadi gak bagus? Anakku ngulet terus kalo dibedong kaya ga nyaman tp ada ibu2 tetangga bilang gitu

67 Tanggapan

Di bedong atw tidak itu gk ngaruh bun sama kaki, bedong cuma buat menghangatkan...

ga ngaruh bunda, anakku juga kalo d bedong pagi tiap beres mandi aja biar anget..

fungsi bedong buat menghangatkan Bun bukan buat nglurusin kaki, mitos itu ...

gak ngaruh bun sama bedong, bedong fungsinya hanya utk menghangatkan saja

Bule2 gaada yg di bedong tapi kakinya malah lebih bagus dr kita wkwkwkkw

Kalau d bedong malah g bagus Bun kan kakinya d paksa lurus hehehhe

Dibedong cuma untuk menghangatkan bun Kaki bayi memang belom lurus

Gak kok Bun, fungsi bedong disini biar debaynya hangat terus Bun.

boleh di bedong untuk menghangtkan bayi ya bukan buat membelenggu

Keknya bayi zaman sekarang mh pada kaga suka dibedong ya bun