hamil makan daging

bunda mau tanya hamil 6 bulan boleh gak makan daging sapi ?

50 Tanggapan

boleh lah bund... asal jgn daging sapi hasil colongan aja 🤣🤣🤣 (canda) semua makanan berbau daging boleh tp hrus bener bener mateng

Boleh kok,saya juga lagi ngerendang😊yg gk noleh kebanyakan itu daging kambing ,,,dikhawatirkan bunda pusing dan panan di perut

Boleh bun ..asalkan mateng dan jgn dging mentah atau stgah mateng krna kurg bgus juga buat brtmbuhan si debaynya..

boleh Bun, aku makan pas hamil dan ngga knp² malahan bagus ya kaan.. asalkan jgn makan lemaknya 😅

boleh lh bun siapa yg larang. mlh dulu sya disruh mkn daging sama bidannya

boleh ko, malah diharuskan makan daging biar bb nya debay naik bun

Boleh dong bun. Dr awal hamil makan daging masak dan matang😀

Wahhh boleh sekali bun.. Asalkan matang daging nya.

Saya makan daging dan sayuran bun dr umur 1bulan

Daging masak kan bun? Kalo mateng si boleehh..