Memakai bedong

Bunda anak saya usia 1 bulan 14 hari. Masih saya pakekkan bedong seperti ini. Menurut bunda sampk usia berapa memakaikan bedong pada anak.

Memakai bedong
139 Tanggapan

Anakku cman seminggu bund d bedong, soal.y ndk mw diam klw d bedong, mw.y bebas

Bedong mlh g disarankan sm spa...ktanya pnas.suhu norml untuk bayi itu 26 c

anak saya cuma 1 minggu.. kalo di bedong suka di hempasssskannnn wkwkwkwkwk

Bedong itu nggak harus bu, fungsinya cuma biar bayi nyaman dan hangat saja

Baby saya gak betah d bedong jd nya ga sampe sebulan udh gak d bedong lg

Anak saya 3 bulan lebih saya masih pakein bedong klo pas tidur malem aja

Ya Allah lucu banget Dede bayi nya, Jadi pengen buru2 launching nie he

3 hari atau 1 minggu :D fungsi bedong hanya utk menghangatkan sj bun.

Cuma 2 minggu duli anakku dibedong bun, itupun jarang ga tip hari bub

Kasian, anaknya kek kesiksa gt, 😑 Jan rapet rapet bedongnya bun.