Bunda-bunda

Bun yang HPL april babynya ada yang gamau dibedong juga ga? Babyku susah banget dibedongnya kalau mau dibedong nangis kejer 😭#bantusharing

22 Tanggapan

saya lahiran 07 april, sama bund anak saya juga gamau di bedong sama di selimutin pasti auto ngamuk" nangis

anakku full ga dibedong dari umur semingguan karna emng dia ga nyaman bun.. biarin Ja gpp senyamannya dia

anakq dibedong cm pas di RS doank krn ber AC😂 diselimutin aja gk mau..maklum daerah q panas bgt bun

saya jga bund. babyku tdk mau di bedong. ladang kalo di bedong, dia lepaskan sendirk dengan gerakannya

Anak ku putus puser langsung gak mau di bedong bun... Paling selimutnya aja di tebelin biar gak dingin

1y ago

anakku pake selimut juga gamau ga betah🥲

aku dari awal lahir ga pernah dibedong bun, cuma pake sleepsack aja biar anget wkwkwk

ankku baru 16hri udh gamau dibedong😂 klo di selimuti jga gamau mlh di pancal*😂

anakku pas seminggu udah gamau dibedong,kalo dibedong pasti dia ngereog🥲

sama Bun . nangis rewel kalo tangan nya ikut dibedong

babyku dibedong 30 menit langsung gelisah 😂😂