herbalife

Bun mau tanya boleh gak sih ibu hamil minum susu ini

herbalife
58 Tanggapan

boleh banget bund... adek saya selama hamil minumnya itu terus tiap hari ..

Boleh bund, saya dari awal kehamilan pkai shake . krena itu bgus bund .

Boleh bun malah bagus buat kesehatan sama dede bayi nya di dalem perut

Boleh Bun aq minum Herbalife tiap hr ,ini bagus buat yg lg promil jg

Boleh asal ada dana nya 😄 itu kan mehol banget skrng bund.

Konsul lgsung aja sma bidan atau penjual herbalifnya bun. . .

Boleh bund saya pun minum dengan suami dan anak pertama saya

Boleh bgt koooo itu baguss,aku sering minum yg rasa mocca

Tetanggaku promil pakek iki . Alhamdulillah baby kembar

Lahh itu kn susu penurun/penambah berat badan bun 😲