perut

Bun knp ya perut bawah sakit pinggang jg agak skit ..14 minggu bun

8 Tanggapan

Kadag2 kan sakitnya? Itu lagi tumbuh pembesarn rahimnya jafi ligamen sekitar pinggang ikut reenggang. Aku baca di pertumbuhan janin 14 week sama aku juga 14 week

Wajar bun... Waktu UK segitu saya jg masih sering kram perut bawah... Klo sakit pinggangnya sih makin kesini makin wow rasanya bun....

Kalau pinggang sakit kayaknya wajar bun semakin tambah uk. Saya 22w juga makin kerasa ni punggung nyut-nyutan.

sama bunda sya jga skrng hamil 14 minggu, pinggang sakit.perut jga sering sakit

Makin bertambah usia kehamilan memang risiko sakit pinggang makin bertambah bun.

Ak ugha skrang 14week bun,, sma ngrasa'in pinggang suka pegel"

Wajar Bun,, sy juga wkt 14 w gitu

Pembesaran rahim