ati ayam

Bun boleh g ya pas hamil makan ati ayam?

27 Tanggapan

Boleh bun, asalkan matang aja😊😊soalny saya juga gitu kalo lagi pengin bgt makan ati ayam malah tiap hari tp paling sebiji doank

gaboleh kebanyakan ya bun sekedar icip aja aku baca di sini kandungan vitamin A tinggi. gak baik buat bumil

ya boleh lah.. aku mah hamil gak ad pantang pantang makanan, yang penting jangan berlebihan.

Boleh bun asal gak keseringan yaa, kelebihan vitamin A bahaya juga soalya buat janin

tp jgn kebanyakan y bun..mengandung vit A tinggi krg bagus klo sering2 pas hamil

boleh aku di saranin sama bidan ku katanya ati bagus buat naikin HB

Boleh bund.. Tp klau mau naikin hb ny cept hati sapi lebih bgus..

Jangan kebanyakan aja bun.. kandungan vit A nya tinggi.

Boleh bun, ati ayam bagus untuk menaikkan hb juga .

aku sih ga dibolehin sama dokter obgyn-ku