baby

bun bagusnya baby dibedong smpe umur brpa ya? ini anak saya umurny 3bulan bun. tapi kalo tiap mandi sore selsai dibedong tu lgsg tidur tpi kalo gga dibedong susah tidurny bun, kdg sering kasian kalo malam lihatnya, jdi kalo udah nyenyak tidurny saya lepas bun...

2 Tanggapan

bagus langsung lepas aja Bun, pakai baju lepas gtu biar cepat gerakan tubuhnya semakin kuat

5y ago

saya aja cuma 1 bln, tangan bayi jga TDK boleh dibungkus, dan jgn dipaksain gurita jga bun

ya sesuka anaknya bun...klo nyaman dbedong...kbanyakan baby skrg dah gk mw dbedong