tidur siang bentar

Bun disini ada gk anak nya kek anak aku kalo mau tidur di gendong pas udh digendong tidur terus di gletakin dikasur malah bangun dan kalo gak dibedong pasti gk lama tdr nya jd kl tiap mw tidur entah pagi siang malam pasti sllu aku bedong kalo gk dibedong tidur gk lama n kebangun soalnya masih kagetan ... gpp ga s bun umur 3bulan masih dibedong walaupun anaku udh gk betah dibedong ?

1 Tanggapan

Senyaman nya bayi aja bun, bedong nya cuma buat penghangat kan?

4y ago

kalo siang emang jrg tidur bun tidur bntr doang tp ttp di bedong paling lama ya setengah jam bun