pelihara burung

bun aqu mw nanya,,boleh gk pelihara burung lovebird drmh. soalny suami lg hobby,qu lg hamil 15 minggu kira2 boleh gk,,walaupun kandang ny rajin dibersihin aqu takut kenapa napa sama kandungan qu bun,

2 Tanggapan

gpp koq mom.. kmrin suami juga pelihara, tapi sy jual jualin krna ada yg mau😂😂. kan ktnya binatang kalau ada yg nawar ya langsung nego aja, kalau gk di iyain bakalan mati kalau gk ilang ada yg maling 😂😅 dan krna sy nya jg gk sanggup naik turunin kandang buat jemurin dan kasih makannya. krna suami gk stiap hri dirumah

gpp ko bun suami aku malah pelihara tiga burung d dalem rumah ada lovebird, kenari sm apa gitu aku lupa nama burungnya hehe