Mohon pencerahan

Hi , bulan ni saya lewat period dah 4 hari tapi check upt tiap pagi masih negetif , just nak tahu kalau dalam tempoh delay period ni masih boleh bersama suami ke ? Atau rehat sampai upt positif ? Mohon bantuan untuk soalan saya #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #seriusnanya

2 Balas

period regular ke x? sye x tw la org lain, tp sye memg xde pantang bsama suami tyme ttc.. jd klu sye, ok je nk bsama pun..

8mo ago

Regular … kalau lari pun cycle tu 28-29 je … tulahh risau kalau bersama ganggu penempelan kalau betul tengah pregnant kan

Kalau was2 taknak bersama pun takpa. Mcm saya bedal je tetap juga pregnant 😅 Tp setiap org tak sama kan