Baby makan 6bulan

Bulan depan baby saya dah start makan . Waktu makan berapa kali sehari ye ? Waktu susu pulak macam mana ? N awal tuh nak bagi makan bubur sampai berapa hari baru mix lain ? Please help saya 🥲#firstbaby #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

3 kali sehari makan. Penyusuan on baby's demand. Bubur nasi buat 4 Days Rule utk pantau ada alahan ke tak, najis ok ke tak. Baru ubah menu pada hari ke 5 dan seterusnya . Boleh follow FB Happy Baby Food Malaysia untuk info bermanfaat.