Upt samar, Opk positif

Bulan 9 kitaran haid 39 hari. Skrg dah masuk hari ke 50 kitaran, so dah lewat period 11 hari. Check OPK positif 3 hari berturut-turut. Try check UPT nampak mcm samar-samar. Adakah pregnant kalau cmni? Siapa pernah mcm ni ? #ingintahu #bantusharing Last period : 29 sept 23 Check opk / upt : 16 nov 23

Upt samar, Opk positif
9 Balas

alhamdulillah sy pregnant 🤲🏻🥰 scan doc ckp ukuran kantung baru 5w. tapi kalau ikut kiraan haid dah 8w. ☺️