Berfungsi utk semua ruam!

Bukan setakat ruam lampin. Kat pipi, kat leher pun jadi cepat sangat kesannya tu

12 Balas

cream ni bagus tapi kalau melecet teruk, better pakai ceradan cream. dapat ni dari peads time anak kena cirit birit teruk sbb rotavirus dgn norovirus dulu

tgk packaging yg baru ada camphor..hati2 beli..bawah 2 tahun tak boleh pakai apa2 yang ada camphor.. sbb risiko sawan

4mo ago

yg lama takda..tp haritu dlm group mak2 ada yg bgtau.. dia kata packaging baru ni ada..lpstu dia cakap boleh 2 thn ke atas..

sya ada beli kat farmasi, cream tu,tpi ruam Bertambah teruk' mungkin tak sesuai dgn kulit baby sya.

sy pakai ni makin kering kulit ank sy. dr suggest pakai krim pelembab sahaja yg dri klnij pnye.

bagus yg ni sbb masa bsalin ada tnya dr pakar cream ni n tunjuk dy ckp bagus bby pon blh pkai

doktor bagi anak saya waktu bontotnya luka berak keras. anak 2month old

saya beli untuk anak sy alhamdulilah ruam dia smua hilang

ye betul .. sangt setuju .. 🤍

👍🏻

👌