confiuse ...

Bukan kah dlm sbln hanya ade 1hari saje hari subur ? Kenapa da masuk 2hari , masih lagi 2 line ye ? confiuse satt nah

confiuse ...
7 Balas

Mmg akn still ade 2 line.. Smpai line kedua nmpak kabur.. Lepas ovulasi rasenye x perlu test opk lagi...

5y ago

Sampai ari ke berapa ye stop opk ni ?

Normal sis, nmpk x hri ke 20 tu kurang dh sikit terang tu brbanding hri ke19..

5y ago

😪😪

Cd19 +ve.....cd20-ve dah masuk dpo1

Hari ke 20 tu dhnegatif sis.

5y ago

Opk positif hari ni xbermakna telur release hari ni jugak. Sempat lagi bd. Bd la selang sehari sampai hari ke 4/5 selepas opk positif. Semoga ada rezeki sis

jangan la tunggu hari subur baru nak bersama, dah nak nampak line dua tu cuba bersama dua hari sebelum dan selepas ke, tunggu hari subur saja buatnya telur dh keluar even belum sekali pun then baru bersama takut rugi laa mcm saya sendiri guna apps pun dtg ja minggu subur tu bersama la tiap 2 3hari sekali sepanjang minggu, kita pun tatau telur tu nak mai bila, nak lesap bila

Uih sapa cakap sehari 😅 3-4hari la. Kalau sehari jenuh la semua org nak boleh pregnant...

5y ago

Yeke ? Sbb bce kt 1 artikel kate btol2 ari subur 1 bulan cuma 1ari je 🤣

rasanya hari ke 19 tu je yg btul2 positif.hari ke 20 tu dh nmpk pudar sikit line..nnti lama2 makin pudar la tu

5y ago

Smpai ari ke berapa ye bru stop opk ni ?