BUKA BUKU PINK

BUKA buku jeke atau ada amik darah scan ke kencing ke apa . Ke pergi semata bukak buku je

4 Balas

Ikut kk. Kk lain2 prosedur dorang. Kk sy buka buku nurse tanya soalan sikit, amik darah, buat hiv test. Next app baru scan dgn doktor

Buka buku pink la paling lama saya pernah hadap. Ambil darah check perut, scan doc, check gigi pergi 8pagi balik pukul 1pm 😭

Ikut kk sis. Kalau kk tempat saya buka pink dulu esok tu baru buat checkup.

buka buku ambil darah, urine, temuduga dgn misi