31 weeks mommys

btul ke time cenni mmg selalu stress and hilang sabar eh?

3 Balas

d atas individu jga like me skjp trsa hti klo ada stu benda yg cya minta tlg dngn hubby ke adik beradik ke tpi bnyk mulut lgi ah situlr airmata nak kluar sakit hti...lagi² now klo tdur mlm mmng xnyenyak kdng 5 jam je dpt tdur tolak bngun prgi kncing...asyik nak trkencing je lps tu badan rasa panas btl bayangkan tngh hujan orng kesejukan cya kepanasan ...extra sakit2 badan xtw nak posisi yg mcm mna asyik pusing sni pusing sana..letihhh....lebih² lgi due bln awl bln 10😊prsaan bercampur baur takut ada happy ada xsabar ada smua lr..tpi lebih kepada takut🤣🤣🤣

2y ago

aaaa kite sme.. dh la tdo tk ckup sbb sakit sakit pstu esk nya keje plak

x adalh.. itu atas individu.. blh kawal emosi atau x..

depends