Hi mommy2 boleh tolong teka tak ?

Boy or girl ye ?? 😅🤭🤭🤭🤭 Dah pergi scan tp bby malu2 taknak tunjok hehe hpl 9/11 29w 2d ( 6 kali dah pergi scan ye jgn suruh scan lagi pula 😂 bby tetap akan kepit walaupun bnyk aiskrim ke..mknnan manis ke .mnum sjuk ke upah kat bby..tetap degil kepit2 ) #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #3rdtrimester

Hi mommy2 boleh tolong teka tak ?
36 Balas

saya pergi scan kk lelaki , swasta perempuan .. tunggu lahir baru tahu mana betul .

mk sy ckp klu perut tu tinggi baby girl...klu perut tu ke bawah ..tu baby boy

biasa yg suka kepit2 ni bby girl.. al maklum la pemalu haha

better beli je baju unisex..xyah susah pk jantina baby..

2y ago

brg dh nak complete dh ..90% bnyk juga ada bju pink2 sbb beli ikut naluri hati sbagai ibu 😂 nnti lahir anak updte lah bgthu girl or boy ..

nmpak perut mcm babh boy la, hehe

nampak mcm girl je. 😁

klu tak boy, mesti girl

girl perut bolat🥰

girl tu mumy🤍💕

Comelnya perut 😍