Hi mommy2 boleh tolong teka tak ?

Boy or girl ye ?? 😅🤭🤭🤭🤭 Dah pergi scan tp bby malu2 taknak tunjok hehe hpl 9/11 29w 2d ( 6 kali dah pergi scan ye jgn suruh scan lagi pula 😂 bby tetap akan kepit walaupun bnyk aiskrim ke..mknnan manis ke .mnum sjuk ke upah kat bby..tetap degil kepit2 ) #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #3rdtrimester

Hi mommy2 boleh tolong teka tak ?
36 Balas

Macam girl😁😁

Rasa girl ni🥰

nmpak mcam girl

girl ye...

mcm boy je

better pi scan

2y ago

bayaran utk scan slma ni ckup utk complete kan smua brg bby hhaahha 😂😂 bby tetap kepit wlaupun upah dgn mkanan manis ..aiskrim..bnda sejuk2