Minum air kelapa

Bolehkah minum air kelapa semasa diawal kehamilan (4weeks) ? Saya mengidam air kelapa.

2 Balas

Kalau biasa tny doktor,mereka kata boleh..tp ikut org tua2 kata pulak,mereka melarang..ikut diri sendiri,kalau ragu2 better jangan..sebab kandungan masih awal lagi...

12mo ago

kalau mak mertua saya bagi je minum . hari2 dia belah kelapa suruh saya minum . katanya utk kuat kandungan juga tapi atas diri masing2 . kalau saya so far okay . 💕

booolehhh