Berpuasa di 3rd trimester

Bolehkah ibu berpuasa ketika 3rd trimester. Sekarang sudah 35minggu😄 #firstmom #ingintahu

Berpuasa di 3rd trimester
16 Balas

kalau larat dan xde mslh kesihatan puasa je lah sis..x salah pun. ikut kondisi badan masing2.

Wahh... X lama dh due... Moga dipermudahkan urusan berpuasa & bersalin nanti.. Aamiin2

cuba dpt nasihat doctor adalah lebih baik☺️

2y ago

saya hanya bg pendapat sy☺️. bagi sy perlu rujuk doctor juga. kalau mmg dlm pntauan doctor mmg doctor takkan benarkan tt utk berpuasa. kalau awak rasa xperlu boleh utara kn komen awak sendiri terhadap tt.

alamak lagi 31 hari jee cuakk

Perlu rujuk doktor

boleh