Tanda diberi ubat tidur

Boleh x nak tau mcm mne klau baby bru je 7 bln diberi ubat tido? Lpstu bby tidur brp lme

5 Balas

Mane tau baby diberi ubat tido? Bahaya tu. Baby 7 bln ni biase tido plg lama 2 jam je kalau anak saya.. tp jarangla slalu 40 minit gitu dh bgn.

9mo ago

Oh baby kalau tido mmg lena tak bergerak kdg2 je gerak tp kalau awk ade syak org bagi ubat tido bwk pg klinik boleh cek darah dan tau ade tak kandungan ubat tido

ubat tidur spe yg bagi xblh dia jntung pn xkuat MCm kta LG sgalany lmbut aduhh blh JD mcm2 taw..

9mo ago

kalau awak takut, awak pergi check. lepastu kalau betul ada kesan ubat tido minta result tu dgn doctor.

siapa yg bagi ubat tidor? tujuan bg ubat tidor?

9mo ago

boleh cuba bawak baby pergi check. doctor akan boleh detect if ada kesan ubat tido atau x

dktr yg prescribe? or pandai2 sndri bg?

9mo ago

klu ank sy tidur biasa, siang dlm sejam lebih paling lama 2 jam. klu mlm mmg lama la sbb sy tidur sekali. nk tanya ank hntr pengasuh ke? klu rasa ragu2 bawa ank pi check kt klinik. bahaya klu diberi ubt tidur..

Hantar pengasuh ke?