Set lepas bersalin Nona Roguy or Amway

Boleh x korang suggest kn apa yg ok ? cunfius lah . NR xsiap bgkung(beli asing) . klu amway siap bgkung . just nak yg lgkap . #pregnancy #bantusharing #ingintahu

1 Balas

sy pilih nona roguy tuk 3 anak anak sy. sy suka sbb nr lengkap dah semua. minyak urut ( herbanika dan minyak berubat) dia best dan byk kegunaan. ubat phytonatal bagus tuk elak sembelit. air akar dia bagus untuk segarkan badan. beli set basic pun dah memadai.. lagipun nr sesuai untuk bersalin normal atau czer. bengkung beli asing xpe. boleh pilih nak beli strap atau tali. hehe