Assalamualaikum nak tnya...tolong komen..Sya betol2 tengah keliru

Boleh tolong jelas kan tak...saya ada bersama dengan suami pada hari jumaat..sya punya opk Mase tu dh nak sama pekat..pada Sabtu Sya punya opk memang pekat ke 2 2 garis..tapi Sya tak bersama dengan suami..sebab 2 2 tdo awal sebab penat..Ahad opk Sya 2 garis tapi garis T tak sepekat semalam.ada peluang tak untuk Sya mengandung..teringin nak anak#pleasehelp #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

2 Balas

Saya 3 hari berturut2 bersama masa pekat tu. Sebab itu lah chance yg terbaik. Lepas hari tu stop takyah bersama. Rehatkan badan supaya penempelan berjaya. Kalau badan penat pun susah gak nak lekat. Better cuba bulan depan pulak… Make sure jangan stress , tidur dengan cukup, badan jgn penat. Masa bersama takyah pikir nak buat anak. Just enjoy macam malam pertama… InshaAllah lekat…

2y ago

ok2 sis..tq sis.. InshaAllah bulan depan Sya cuba lagi..Sya jenis period tak teratur..sebab tu Sya teruja sangat jumpa opk subur..tpi kecewa tak bersma waktu subur tu...hahaha..tak pe lh..bulan depan cuba lagi

sperma blh idup lbh 7 hari dlm rahim..doc pn sarankan lbh baik gap 2 or 3 ari skali bersama tp bkn hari2 sbb nk hasil kan sperma y berkualiti.sy dekat ari subur mmg akn bt mcm tu..2 or 3 ari skali..alhamdulillah..ank dh 8 org..3 orang setaun sorg

2y ago

o..baru Sya tahu sperma boleh tahan lama...mudhan2 ada rezki Sya dengan suami