Assalammulaikum..hai ibu2 smua

Boleh tnya ada x kat sni ibu2 yg bru bersalin dkt hsptl serdang..?mcm prosedur nye??bby klu dduk dkt wad dgn ibu..nurse bgi pkai bju kita bwk ke bju hsptl pnya??sya bby twin..mcm byk plk nk kna bwk brg..😅 #firstbaby #pleasehelp #1stimemom #seriusnanya

2 Balas

Sya brsalin 26/6 ritu..sma sya pn bby twin jgk..bby pkai bju hspt je..hri prtama bby dduk nicu 24jam..sbb sya ada gdm.mlm kedua bru bby dgn sya.nurse xmndi kn pn.mgkin musim covid ni kot.3 hri dduk wad.3hri bby xmndi😅 bju trplang nk pkai sndri pn boleh.nk pkai hspt pnya pn boleh..

Walaikumuasalam