nak tanya kalau 1-2weeks ..maksud kandungan bru 3-4 week mcm mana ya? kalau ikut klendar dh 5w3d . .

boleh tlg jelaskan? xberapa faham? kandungan masih kecil atau terlalu awal.. bila sya boleh p scan? #ingintahu #bantusharing

nak tanya kalau 1-2weeks ..maksud kandungan bru 3-4 week mcm mana ya? kalau ikut klendar dh 5w3d . .
3 Balas

Mungkin ovulation lambat. Sekarang terlalu kecil & tak nampak pun kalau scan. Tunggu dalam 8w nanti boleh pergi scan confirmkan dengan Dr😊

kat kertas tu ada tulis sis. kiraan dari last period 1st day tu. boleh je pi scan tu. nanti tgk scan kiraan berapa.

Tahniah sis