Mintak cadangan ibu2 semua

Hi boleh tk cadangkan bra yg best pakai. Maksudnya bila pakai breast tk bergegar@goyang bila jalan. Sy jd insecure bila breast besar sgt. Dh mcm2 jenis bra sy beli semua mcm tk secure. Jalan laju sikit dh bergegar smpai husband pun tegur. Malu sy smpai down tk nk keluar rumah dh. 😭 Please tolong sy. Sy tk tau dh nk tanya sape dah sebab mostly kenalan sy semua bukan jenis breast besar. #SeriusTanya #ingintahu

4 Balas

sis, try bra brand Neubodi atau lebih senang walk in je kedai ni. sbb sy tgk bra ni byk pilihan utk plus size breast n review rata² rekomen brand ni utk plus size breast. sis cuba tgk kat website dia banyak pilihan bra plus size.. hope membantu ✌️

5mo ago

baik sis tq suggest nnti sy tgok

Awak kena pastikan size, jenis bra dan cup yang awak beli tu betul. Boleh minta seller associates guide untuk ukur. Personally saya suka Pierre Cardin & BMama

5mo ago

dah sis.. mtk seller guide pun still tk secure elok