Detail Scan

Boleh tau tak normal cost untuk detail scan berapa ya? N berapa weeks sesuai untuk scan gender?

23 Balas

Sy buat aritu 2D+ detail scan RM110 kat klinik nurcahaya bangi 20-28week

sya buat smlm 22w5hari rm175..buat kat ospital bersalin razif klang

Klinik dr hanani dkt parit raja batu pahat sy buat detail scan rm65..

Rm180. 20-28 weeks. Tapi dari details scan boleh tahu dah gender.

Harga kena tnya klinik bsa 24 keatas ok dh boleh details scan

Sya bt dekat dr imelda kpj damansara.. rm280.. 29 weeks

Hari ahad ni baru nak gi.. 21week klinik kat puchong

18-24week...sy wat detailed scan time 22w..rm220..

Sy bt details scan d tmpt sy rm97 msa 27weeks

Ikut klinik juga..sy pernah dpt rm160..