Tendangan baby

Boleh tau tak berapa week kandungan kita boleh rasa tendangan baby yer? Saya baru first time mengandung. Sekarang dah 14week.

3 Balas

Ikut individu. Mostly seawal 16 weeks dan paling lewat 20 weeks++. Macam saya first pregnancy 17 weeks dah rasa.

Masa first baby sya dpt rasa seawal 16week.. sepupu sya 19week baru rasa. xsama setiap org sis..

3mo ago

Haah. Now dah 17weeks. Baru nampak sikit perut buncit tu. Hehe. Bila pegang rasa keras je

sy 14w dh rasa tapi kdg2 je rasa .

4mo ago

Wahhh. Saya dah nak masuk 15weeks esok. Tapi tak rasa apa-apa lagi