Boleh tau jantina bayi ?

Boleh tau ke jantina bayi bila masuk 23 minggu ni ?

19 Balas

Boleh dah sis tpi ikut baby jgk. Sy p scan d klinik swasta buang rm350 utk scan semua last2 baby xtunjuk jantina. Bersabar ja lh. Tunggu baby lahir nanti

Bole dah sis. Sy hritu scan masa 20w kat klinik swasta baru baby bagi tunjuk lepas makan aiskrim😂 masa appt sama doktor, baby xtunjuk pula😂

bole puan.. sy dlu kandungan 3 bulan dah bole tau..cumanya dari segi pengalaman kalau boy senang nak cam girl yg ssh sikit..ambil masa jugaa

Sy 22w scan 2 hari lepas nmpk jelas hihi syukur sgt baby x sembunyi2 lepas tahu tu heksaited dia bertahan 2 hari hahaha

Saya dari awal mengandung sampai nak dekat bersalin..still tak nampak😂last2 dia keluar.. Tak sangka baby girl😍

klu sy tgu 28w.lbh jelas n confirm wallahualam ape2 pn sume rajsia Allah

boleh...klu g swasta myb mc scan tu ok ckit...sy cek jntina pun msa 23w

Dah boleh nampak, kalau baby nak tunjuk 😬

Dah boleh tahu dah.

memang boleh