Minum Americano

Boleh tak ye nak minum ice americano. tahu caffeine tak elok untuk ibu pregnant. tapi saya teringin sangat nak minum. dari first trimester tahan tak minum. sekarang dah 22weeks teringin sangat nak minum. sebelum ni kalau teringin saya beli susu kotak perisa coffee je. tapi tak pure kan. tak puas rasanya. by the way saya memang hantu coffee sebelum mengandung. #ingintahu #bantusharing

26 Balas

Boleh je minum tp sy limit secawan je sehari.. dan bukan yg 3-in-1..

1y ago

3 in 1 kurang gemar sebab manis. americano tak manis. thanks

Sy tiap tiap hr minum kafien kak. Janji mkn ubt dan hb x low

minum je , yang penting tk skip ubat2 dengan minum air masak

I drink coffee hari hari 😁 but only 1 cup per day

sedikit blh lah tp jgn kerap sbb caffein blh merendahkan hb

1y ago

nak minum hilangkan teringin ni sis. huhu.

Mungkin boleh carik Coffee yg Decaf

1y ago

hihi. tak ‘umph’. thanks awak.