Potty trained failed

Boleh tak sape bg tips utk potty train toddler boy..dh setahun ajar..still popoo dlm seluar..pee dh ok ke toilet..popoo mmg akn dlm seluar..mati kutu dh nk buat cemana...

2 Balas

kena rajin selalu tanya. memang letih tapi mesti ada hasil nya. ibu kena bekorban masa sikit. macam saya, saya train dia saya x pakaikan dia pampers. just pakai underwear dia akan rasa lain dan bila kita tanya, jom pi tandas..dia akan ok.

saya ajar slow slow dh 2 tahun girl saya. 💩 saya akan ckp xpakai pampers tauu kalau nk 💩 cakap kalau x cakap saya marah . skrng dh tahu saya akan marah dan pukul dia sendiri tkut nk buat