Masalah Sembelit

Boleh tak kalau tengah pregnant 6minggu makan dulcolax untuk atasi sembelit? Hmm ?

2 Balas

Saya pun masa awal2 preggy haritu sembelit... tiap2 hari makan buah, kurangkan mkn benda2 keras n pedas. Alhamdulillah skrg dah 15w dah takda sembelit.. air kosong kena minum banyak..

Sya pon alami bende same. Tapi confius boleh ke makan fiber atau detox utk sembelit.asyik makan tapi xmembuang.sya pon bru 6 minggu tapi mcm da brape bulan.😥