Tips tambahkan susu badan

Boleh tahu mcm mana nk bg susu bdn bnyk dan pekat tak? Sy tak DF anak . Hanya pam isi botol beri pd dia. alasan saya tak DF anak sy sjk lahir di nicu kena jangkitan kuman sebulan. Dia xpenah menyusu bdn direct hnya bergantung pd tiub. Bila diajar dia xpandai melekap sampai berat turun. tapi dia masih perlukan susu ibu utk antibodi dia. Kuman masih ada dalam darah cuma tak seaktif dulu. sekarang usia anak sebulan 19hari. #pleasehelp #firstmom #worryingmom

2 Balas

makesure ad waktu pump yang selari setiaphari supaya breast xbengkak & xbanyak susu cair..Lepas pump susu,rajen2 marmet..Saya consume Mamom untuk banyakkan susu badan, Alhamdulillah rasi..sis bolee cuba ye

cuba try minum horlicks and buat power pumping