HSA atau HSI ?

Boleh tahu mana yang anda rasa lebih baik dari pelbagai segi untuk bersalin anak pertama ? Maaf, agak remeh tapi soalan ini penting untuk saya tahu situasi sekarang.. Terima kasih semua 🤗 #firstbaby #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

4 Balas

hsa suami blom bole teman.. hntr brg pon diorng sruh letak dekat guard shja..dkt hsi bole teman kt lb tapi buat rtk siap2..n bole jugk melawat kt wad..n kite pon skrng kt pac buat swab test dulu seblom msok lb

1y ago

terima kasih wakk bantu sy bg penerangan 🤗✨ semoga dipermudahkan InshaAllah

Hsi lebih selesa.. suami da boleh teman dlm labour room tp kene buat test covid kt klinik luar dulu..

1y ago

ouhhh okay3 .. terima kasih byk ya bantuu beri penerangan 🤗✨

kalau awak nak suami teman dkt labour room lebih baik HSI .

1y ago

Sama2🥰. Aamiin ya rabbal alamiin🤲🏻🤲🏻

better hsi lagi selesa sis. nurse n doc pon semua baik2

1y ago

fuhhh moga2 ada rezeki ke situu .. terima kasih yaa awak utk perkongsiannya ✨🤗