Menyusukan anak

Boleh tahu bila kita mnyusukan anak period bila akan datang ? Betul ke period takkan datang bila kita mnyusukan anak ?

1 Balas

bergantung pada hormon susu badan dlm badan awak. kalau hormon susu masih tinggi maka lambat la period dtg. bukan period tak dtg lgsg. ada je mommy yg lepas drh nifas habis terus dtg period. dn ada mommy bila baby usia baby dh masok 2tahun baru dtg period. mcm sy masa 1st baby usia nak msok 6@7m baru period dtg☺️

1y ago

sama2 awak☺️