Kembung perut dan sembelit

Boleh suggestkan tak susu fm yang okey untuk baby 2 minggu. Pakai susu dutch baby macam susah berak dan kerap kembung perut je . Harap ada yang dapat membantu 😊#firstmom #pleasehelp

9 Balas

frisolac AR..bagus untuk perut baby. anak sya pakai susu frisolac AR. sgt sgt mmbntu baby. senang membuang, perut x kmbung. muntah pon x.

kena try & error. kdg ok utk baby lain, tak ok utk anak kita. so kena beli pek kecil & try. tak ok, tukar lagi. mmg mcmtu je fm ni.

Saya bagi susu fm s-26 colour pink seawal baby saya usia 7 hari alhamdulilah berak okay kencing pun okay , now baby dah 24 hari .

try similac total comfort dpt membantu perut kembung n susah nak berak

nan ha. s26 gold. snow. morinaga. similac.

karihome langkah 1 . rumusan susu kambing

Enfalac A+. Alhamdulillah ok.

Snow brand langkah 1

lactogen..