Boleh suggest stroller yg murah & compact?

Boleh suggest stroller yg murah bawah200- 250 lps tu dia kukuh. Nak yg bole 2way boleh facing kita & boleh hadap dpn.. Kalau boleh yg compact sbb pkai myvi je. X muat isi brg lain nnti klu besar gedabak, hihi.. Kalau mcm jenis baby throne tu mmg compact tp xleh facing kita.. Baby masih newborn susah klu xleh facing kita.. Klu u all ade beli share la.. Cri dkt shope murah skit kot..

16 Balas

Cuba akak cari dalam tiktok. Haritu saya ada jumpa cabin size, two facing harga bawah Rm200 je. Design tu pun cantik nampak have2

Hi sis. Saya ada jumpa stroller yang murah. Try tengok tt ni. 2 way RM96 je. Ada jugak yang RM104 saya tengok tadi.

klu nk cri yg branded susah nk dpt hrga tu.. klu yg xde brand bley cri kt shopee..

Boleh carik jenis umbrella fold. Jimat ruang, ringan & tahan lasak.

susah nak dapat range harga yg awak tetapkan.