krim gigitan nyamuk

boleh suggest krim apa tak utk hilangkan gigitan nyamuk & bekas dia sbb da jadi hitam.

1 Balas

Hi, saya biarkan je. Nanti akan hilang sendiri. 😊Saya first time mom. Sama macam awak nak cari krim apa yang boleh hilangkan bekas gigitan. Sampai survey dan tanya orang. Tapi saya tak beli pun. Hehe akan hilang dengan sendiri nanti.

9mo ago

Usia anak awak? Anak saya sekarang 1year++ parut kena gigit nyamuk, semut masa baby dah hilang.