Playground indoor

Boleh suggest kan tempat yang menarik tak? Dengan harga sekali kalau tahu lah. Huhu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

Sy suka pegi dekat the strand mall di damansara. Harga dalam 30++ untuk budak2, parents rm5 sorang. Tapi playground dia memang besar betul. Dari hujung ke hujung besarnya 😅

6mo ago

❤️❤️❤️

sis dduk area mne? aeon nilai ade kiddytoppia harga dlm 30+/pax. parents free. ioi mall putrajaya pun ade tp mahal skit xsilap. damansara pun ade.

6mo ago

Saya duduk Pahang tapi x jauh nak ke KL. tu nak cari tempat main kt sana bawak anak2