Jarak anak2

Boleh share x jarak anak2?? Dari anak pertama ke anak kedua Dan seterusnya... Memang kena jarak 2 tahun ke?? Nurse dgn Dr dok ulang aritu..utl normal dgn czer sama jarak ke? #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

20 Balas

Ni list tahun sy pregnant,, 2013-Normal delivery 2015-GUGUR 2016-normal delivery 2017-emergency czer 30-1-2022-GUGUR 1-7-2022 pregnnt lagi. Skrg 26 week 1d.. Seelok nya jarak 2th kalau normal delivery,,kalau czer jarak smpi 3-4tahun. Tp kita hnya merancang Allah yg tentukan semua🥰