Jarak anak2

Boleh share x jarak anak2?? Dari anak pertama ke anak kedua Dan seterusnya... Memang kena jarak 2 tahun ke?? Nurse dgn Dr dok ulang aritu..utl normal dgn czer sama jarak ke? #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

20 Balas

seeloknya 2 tahun untk yg normal,czer 3-4tahun...tapi atas rezeki ada Yang ank baru 11bulan pun dah pregnant lagi itu xblh nk ckp apa ... mcm sy semua jarak jauh wlpun doc ckp rahim OK tpi bila duk dngr org cerita pengalaman itu ini kita jdi seram 1St Mac2014 2nd ogo2017 3rd gugur Jan2021 4the due Jan2023