Jarak anak2

Boleh share x jarak anak2?? Dari anak pertama ke anak kedua Dan seterusnya... Memang kena jarak 2 tahun ke?? Nurse dgn Dr dok ulang aritu..utl normal dgn czer sama jarak ke? #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

20 Balas

Klau normal takda high risk mgkin nurse tak bising klau tak smpai 2 tahun. Tp klau czer tak smpai setahun dua ttiba pregnant blik mmg kna bising sbb risiko utk ibu sgt tggi. Czer nmpk luaran cantik, tp dalaman tak tahu mcm mna..